.

.

DXPIIOOY 6PCS pšenični prijevozni štapići od vlakanih vlakana, Najbolji uređaji za igru, dodatna oprema, dodatna oprema, zabavni pokloni za prijatelje, laznog alata za višekratnu upotrebu za snacktime (MultiPro)

DXPIIOOY 6PCS pšenični prijevozni štapići od vlakanih vlakana, Najbolji uređaji za igru, dodatna oprema, dodatna oprema, zabavni pokloni

KM 4.29
Roba
Dostupno je narudžbi

Ekološki i izdržljiv : Naši štapići prstiju izrađeni su od biorazgradive pšenične vlakne vlakne, nakon dodavanja pšeničnog slame vlakana, proizvod je laganiji i izdržljiviji, a zamrznuta površina čini ruku ugodnijim. Držite ručno čisto : Kada koristite PS5, Xbox, mobilni telefon, računar ili na poslu, možete jesti čips od krompira ili druge grickalice bez kontaminacije ruku ili tipkovnice, osim toga, čine vaš radno sredstvo i manje povučene. Jednostavan za upotrebu : Potrebno vam je samo umetnuti indeks i srednje prste u okrugle rupe igračastih štapića, noseći prste na čipovima na ruci, izuzetno laganom, odličnom ergonomskom dizajnu.Also, nudi pomoć ljudima koji ne mogu koristiti štapići. Visoka osetljivost : štapići za prste mogu smanjiti trenje ekrana, kada igrate igrice, štapići prsta su bez napora kako bi se mogli koristiti tako da možete zadržati ekran ili miš bez ulja i miša. Dakle, možete dobiti bolje iskustvo igranja i osvojiti igre lako. Široke primjene : Snack štapići mogu se široko koristiti za posao, studiju, igre, mobilne telefone i neke zanimljive stvari. Mogao bi pogoditi za kontrolu dijeta, povećati spretnost prsta. Bio bi to sjajan poklon za prijatelje, porodicu. Perilica suđa sef i jednostavan za čišćenje : Oni se mogu smjestiti u ormar za perilicu posuđa, u potpunosti rješava problem čišćenja nakon upotrebe, bit će vrlo čisto i ne ostaju zaostale mrlje od prljavštine i ulje i ako se ručno opere.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji