.

.

Set odvijača sa kućištem, 145 u 1 Set preciznih odvijača, set magnetnih odvijača, profesionalni komplet za popravku odvijača za elektroniku,mobilni telefon,računar,kameru,uradi sam, itd.

Set odvijača sa kućištem, 145 u 1 Set preciznih odvijača, set magnetnih odvijača, profesionalni komplet za popravku odvijača za elektroniku,mobilni

KM 18.00
Roba
Dostupno je narudžbi

【Precizni Set odvijača】predstavljamo naš najnoviji proizvod, sveobuhvatan 145 u 1 precizni set odvijača, savršen za profesionalce za popravku elektronike ili DIY entuzijaste.Proizvod je izrađen od hrom-vanadijum čelika (HRC52), koji obezbeđuje izdržljivost i preciznost za sve Vaše potrebe za popravkom. 【Široka Kompatibilnost】ovaj multi-bit odvijač set uključuje 145pcs magnetic bits set (torx bit, hex bit, matice vozača, star odvijač bit, tri-wing bit, torx sigurnost itd.) Set takođe dolazi sa fleksibilnom produžnom osovinom i preciznom pincetom za pristup uskim i teško dostupnim prostorima. 【Smart dizajn za jednostavnu upotrebu】naš set odvijača ima neklizajuću i podesivu preciznu ručku, ergonomski dizajniran za udobno držanje i jednostavnu rotaciju. Magnetni vrh osigurava lako podizanje i sigurno postavljanje šrafova. Komplet također dolazi s prijenosnom futrolom za pohranu koja sve dijelove drži organiziranim i nadohvat ruke. 【Pouzdan kvalitet i izdržljivost】napravljeni od visokokvalitetnog hrom-vanadijum čelika (HRC52), naši precizni bitovi su izdržljivi i otporni na habanje. Set takođe uključuje magnetizator koji će vam pomoći da magnetizujete ili demagnetizujete delove po potrebi za vaše zadatke popravke. 【100% Garancija zadovoljstva】stojimo uz kvalitet naših proizvoda i nudimo 100% garanciju zadovoljstva. Ako niste zadovoljni našim precision bit screwdriver setom, mi ćemo vam ponuditi potpuni povraćaj novca ili zamjenu. Kontaktirajte nas za bilo kakve probleme, a naš tim za korisničku podršku odgovorit će u roku od 24 sata.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji